top of page
Smiling Handshake

ONDERNEMINGSRECHT

Jarenlange ervaring

Ondernemen is keihard werken. Het draait om kansen zien en grijpen. Meerwaarde leveren, afspraken maken, risico’s lopen en problemen en uitdagingen het hoofd bieden. Ondernemen is in juridisch opzicht ook een compliceerde bezigheid. U krijgt te maken met een verscheidenheid aan contracten en voorwaarden die kunnen leiden tot conflicten.  

De advocaten bij Van Vloten Reichenbach gaan u niet vertellen hoe u zaken moet doen, maar helpt u met de juridische facetten van uw onderneming. 

Laat onze advocaten uw contracten beoordelen en/of opstellen, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming. Bij conflicten informeren wij u tijdig en goed over uw juridische positie en uw juridische mogelijkheden, zodat u goed kunt beslissen hoe u verder gaat met uw conflict. Probeert u alsnog in onderling overleg tot een oplossing te komen of moet de kwestie voorgelegd worden aan een rechtbank?

Kiest u voor het laatste dan zorgen de advocaten bij Van Vloten Reichenbach voor maximaal resultaat door uw verhaal met overtuiging bij de rechter over het voetlicht te brengen.

Neem contact op
Ondernemingsrecht: Praktijken
bottom of page